ID: 55140
Description
Bismilla arabia kook boek Nadia Zerouli & Merijn Tol.
Boek is zo goed als nieuw. Staat wel een persoonlijk boodschap op de eerste pagina geschreven. De pagina kan verwijderd worden, maar dat vind ik zonde van het boek. Alleen eens doorgebladerd.
Samenvatting: na hun eerste culinaire reis door de arabisch mediterrane wereld gaan nadia zerouali en merijn tol verder op ontdekkingstocht naar nog meer smaken, geuren, kleuren en gerechten van arabia. In bismilla arabia proeven ze in het midden-oosten de intrigerende smaken van het zuiden van turkije, palestina en israël, in de maghreb de verborgen gerechten van libië en algerije en in zuid-europa de arabisch culinaire erfenis van sardinië en catalonië. Ze kookten zoals altijd met de locals en leerden door middel van het samen eten de verhalen, de mensen en de landen kennen, in al hun bijzondere verscheidenheid.
Boek is zo goed als nieuw. Staat wel een persoonlijk boodschap op de eerste pagina geschreven. De pagina kan verwijderd worden, maar dat vind ik zonde van het boek. Alleen eens doorgebladerd.
Samenvatting: na hun eerste culinaire reis door de arabisch mediterrane wereld gaan nadia zerouali en merijn tol verder op ontdekkingstocht naar nog meer smaken, geuren, kleuren en gerechten van arabia. In bismilla arabia proeven ze in het midden-oosten de intrigerende smaken van het zuiden van turkije, palestina en israël, in de maghreb de verborgen gerechten van libië en algerije en in zuid-europa de arabisch culinaire erfenis van sardinië en catalonië. Ze kookten zoals altijd met de locals en leerden door middel van het samen eten de verhalen, de mensen en de landen kennen, in al hun bijzondere verscheidenheid.